Vibromasajul este una dintre cele mai placute metode de slabit si anticelulitice, recomandat in mod special pentru eliminarea celulitei si reglarea metabolismului. Este ideal de asemenea pentru alinarea durerilor musculare dupa efectuarea unui efort deosebit.

Masajul anticelulitic este cunoscut ca o metoda straveche de eliminare celulita. Vibromasajul presupune aplicarea tehnicilor de masaj anticelulitic asupra muschilor si tesuturilor afectate de celulita.

 Vibromasajul presupune tehnici de masare aplicate automat – miscari oscilatorii ritmice, cu presiuni intermitente, ale caror efecte sunt cu mult mai profunde decat in cazul unui masaj obisnuit.  Aceasta forma de vibromasaj este extrem de eficienta in combaterea si prevenirea celulitei, chiar si in cele mai grave stadii.

Ce este vibromasajul

Vibromasaj inseamna vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare – toate realizate mecanic cu un aparat de vibromasaj . Mai exact un sistem de vibratii care “arde” grasimile aflate in exces in organism. Masajul anticelulitic actioneaza direct asupra tesuturilor afectate de celulita, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii prin activarea si accelerarea circulatiei sangelui.

Aparat vibromasaj: Vibromatique

Tratamentul realizat inmoaie straturile de grasime si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic .

Vibromatique = Aparat de vibromasaj care realizeaza una dintre cele mai placute terapii anticelulitice existente in centre de remodelare corporala. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro si macro nodulilor celulitici, tonifierea muschilor, fermitate si chiar si peeling.

Efecte vibromasaj:

–          Eliminare celulita

–          Tonifiere musculatura si epiderma

–          Atenuare senzatie de picioare grele

–          Imbunatatirea circulatiei sangvine

–          Combaterea oboselii

–          Vindecarea migrenelor si cefaleelor

–          Cresterea nivelului de endorfine si a starii de bine.

Avantaje vibromasaj:

 Pot fi masate cu usurinta zone – problema, afectate de celulita.

  • Excelent pentru reducerea tensiunilor musculare.
  • Joaca un rol important in tratarea anxietatilor si stimularea starii de bine generale.

Contraindicatii vibromasaj

Vibromasajul este bine tolerat de organism, constituind o metoda de reducere in mod natural a celulitei. Nu este recomandat tratamentul cu vibromasaj in cazurile persoanelor care prezinta varice.