VACUUM ANTICELULITIC

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

UltraFit, aparat cu vacuum, este usor de utilizat si are programe variate, permitand personalizarea fiecarui tratament in parte, tratament anticelulitic sau tratamente faciale. UltraFit dispune de capete de tratament de aspiratie cu un detaliu semnificativ: prezenta bilelor metalice – excelente pentru un masaj profund. Numarul impresionant de capete de tratament permite realizarea de tratamente la nivel corporal (tratament anticelulitic) si facial (tratamente faciale).

Dupa prima saptamana de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum UltraFit se observa o uniformizare a aspectului pielii si atenuarea radicala a celulitei. Procedura nu este complicata, nu este invaziva sau dureroasa. Se desfasoara in conditii de maxima siguranta.

Caracteristicile aparatului cu vacuum UltraFit PLUS:

Vacuum:

  • 4 cupe de sticla pentru vacuum (normal)
  • 6 cupe de sticla pentru vacuumare ritmata,
  • 5 capete tratament vacuum cu role metalice (2 corporal, 2 facial, 1 pentru zona ochilor) + extrafunctie: vibromasaj
  • 4 perechi cupe sani pentru lifting si marire sani + extrafunctie: vibromasaj + cromoterapie

La care se adauga kit special pentru microdermabraziune, compus din nu mai putin de 9 capete de tratament, obtinandu-se atat un ten luminos si curat, cat mai ales atenuarea instantanee a ridurilor. Puteti realiza si tratamente faciale cu rezultate excelente cu UltraFit PLUS, aparat cu vacuum revolutionar.

Microdermabraziune:

  • 9 capete tratament dermoabraziune de dimensiuni diferite
  • Panou de control computerizat
  • Buton ajustare forta vacuum (analog)
  • Rotite pentru deplasare facila in salon, maner pentru manevrabilitate

Caracteristici EXTRA ale aparatului vacuum UltraFit PLUS:

8%  mai multa putere de aspiratie, pentru o crestere exponentiala a eficientei tratamentului si un ergonomic cabinet incorporat, de sterilizare, cu ozonoterapie.