De ce functioneaza tratamentul de dermoporatie (mezoterapie virtuala)

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai  5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul de dermoporatie insa face ca intr-o singura sedinta/ aplicare sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Avantajul principal al tratamentului de mezoterapie virtuala prin dermoporatie consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza – o metoda prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Avantajele tratamentului de mezoterapie virtuala cu Dermocell

Tratamentul de dermoporatie consta in introducerea în profunzimea tesutului a unor substanţe active, iar acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

  • putem introduce colagen in, acid hialuronic la nivel facial (sau oriunde e nevoie),
  • tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (este singura metoda nechirurgicala care poate trata chiar celulita în stadiul 4),
  • aminexil pentru tratarea calvitiei,
  • elastina pentru vindecarea vergeturilor,
  • produse pentru tratarea diverselor forme de acnee,
  • tratamente pentru capilare sparte,
  • tratamente anti-rid,
  • ştergerea petelor de pigmentare,
  • hidratarea pielii uscate cronic, etc.