Electrostimularea ramane in continuare una dintre principalele metode de slabire ultrarapida pasiva.
Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie fină a muşchilor, astfle arzand calorii si grasimi aflate in exces in organism. Masaj cu electrostimulare este o forma pasiva de slabit, datorita careia nu va mai trebui sa faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguină şi limfatică cât şi refacerea elasticitatii pielii.
Cum se desfasoara o sedinta de electrostimulare
Pe corp se aplica electrozi care se ataseaza cu benzi elastice. Se stabileste programul dorit: de slabit standard, slabit localizat abdominal, slabit localizat coape/fese, de tonifiere, de drenaj limfatic, de lifting facial, de lifting sani sau de relaxare.
In timpul sedintei de electrostimulare, succesiunea de contractii este simtita concomitent pe toate perechile de electrozi, nu doar secvential. Aceste contractii vor mari necesarul de energie al muschiului, ceea ce va determina o ardere hipercalorica la nivel celulitic (celulita este formata atat din grasime cat si din retentie de lichide, metale grele, toxine). Lipoliza (arderea grasimilor) furnizeaza aceasta energie necesara muschiului pentru contractie. O sedinta de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de fitness intensiv, fara intrerupere.
Electrostimularea – in continuare o terapie anticelulitica la moda
Desi o metoda traditionala de slabit si remodelare corporala, electrostimularea ramane una din terapiile “in voga” deoarece efectele sunt vizibile aproape imediat: piele mai fermă, muşchi mai supli, centimetri dispăruţi ca prin farmec.
Practic, electrostimularea genereaza o eliminare accelerata a grăsimilor si o slabire ultrarapida. Centre de slabire si de infrumusetare din Europa folosesc electrostimularea de 25 de ani, in timp ce in SUA a devenite cel mai modern mijloc de remodelare corporala, devansand atat fitness-ul, cat si procedeele chirugicale de corectare a problemelor de frumusete.
Drenaj limfatic prin electrostimulare
Sedintele de electrostimulare asigura printr-un program special drenaj limfatic. Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste functia de eliminare a rezidurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor, distrugand bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.
Contraindicatii electrostimulare:
- epilepsie;
- hipertiroidie;
- stimulator cardiac si operatii pe cord;
- tija metalica;
- sarcina;
- boli de piele.